ADAU tələbələri Zaqatalada təlimdə iştirak edib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti (ADAU) ilə “Azərtütün” ASC arasında bağlanan memoranduma əsasən şirkətin mütəxəssisləri tərəfindən ADAU tələbələri üçün tütün yetişdirilməsi ilə bağlı təlimlərə start verilib.

İlk təlim Zaqatala şəhərində keçirilib. Universitetin Aqronomluq və Mühəndislik fakültələrində oxuyan bir qrup tələbənin və tütünçülük fənnini tədris edən Gülnarə Abbasova və Bitkiçilik kafedrasının assistenti Arzu Babazadə təlimdə iştirak ediblər.