“Gənc aqronomlar” adlı yığıncaq təşkil olunub

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Ümumi əkinçilik, genetika və seleksiya kafedrasında Tələbə elmi dərnəyinin Zəfər Gününə həsr olunmuş “Gənc aqronomlar” adlı yığıncağı keçirilib.

Tədbirdə universitetin Elm şöbəsinin müdiri Elçin Nəsirov, Tədris şöbəsinin müdiri Elay Zeynallı, Aqronomluq fakültəsinin dekan əvəzi Aynur Həsənova, fakültə üzrə Tələbə elmi cəmiyyətinin sədri Könül Babayeva, ADAU-nun professoru, dosent Firudin Qurbanov, kafedranın TEC-nin sədri Rəmalə Orucova və TEC-in üzvü olan tələbələr iştirak ediblər.

İştirakçılar aqrar sahənin aktual mövzularına uyğun, müxtəlif dillərdə çıxışlar edib fikirlərini səsləndiriblər.

Çıxış edən tələbələr sonda təşəkkürnamələr ilə təltif olunublar.